Sonomuro houdt uw tuin geluidsvrij! Vraag nu uw offerte aan!

 
tuinpanelen

tuinpanelen

tuinpanelen

tuinpanelen

Een stillere tuin

Wat als je die drukke baan, lawaaierige spoorweg of luidruchtige buren uit je tuin kon bannen? Het is eindelijk mogelijk! Gewoonweg zalig vertoeven in uw tuin dankzij de geluiddempende omheining van SonoMuro. Onze akoestische tuinpanelen bieden u de rust die u verdient, met de look van een mooi, duurzaam en traditioneel tuinscherm.

50% minder geluid, 100% kwaliteit

Met de geluiddempende tuinpanelen van SonoMuro haalt u de rust en privacy in uw tuin waar u zo naar verlangt, gedaan met de geluidsoverlast. Denk aan een hoog kwalitatief, esthetisch en geraffineerd tuinscherm dat geluidsabsorberend en geluidsreflecterend werkt. De akoestische kern in het tuinpaneel roept geluid en lawaai halt toe. Samen met het houten frame kunt u er gerust van zijn dat u kiest voor uiterst solide tuinschermen. De SonoMuro geluiddempende omheiningen zijn bovendien betaalbaar en eenvoudig te plaatsen.

25 jaar garantie

Haalt u de akoestische tuinpanelen van SonoMuro in uw tuin, dan geniet u 25 jaar van een garantie tegen houtrot en schimmel. U profiteert ook van een garantie voor dekplaten en palen in contact met de bodem.

Onze kwaliteit, niet hoorbaar, wel voelbaar

Met de hoog kwalitatieve en geluiddempende tuinpanelen van SonoMuro hebt u nooit meer last van geluidsoverlast in uw tuin. Rust en privacy, dat krijgt u in de plaats. Twijfel dus niet langer en kies voor de geluiddempende omheining van SonoMuro, u zult er geen spijt van krijgen! Vraag hier uw offerte aan!

Sono wall Brugge

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review