Sonomuro is uw specialist in geluiddempende panelen voor uw tuin!

 
tuinpanelen

tuinpanelen

Een tuin om écht in te genieten

U bent de ongelukkige bezitter van een tuin waar geen vogelgetsjilp, maar voorbijrazende auto’s, duidelijk aanwezige buren of ander lawaai de overhand nemen? U kunt er iets aan doen! De houten geluidsschermen van SonoMuro zijn een ontdekking en een verademing. Geluidsoverlast van verkeer en buren in uw tuin: verleden tijd!

De pro’s van onze geluiddempende omheining

De voordelen van onze geluiddempende omheining zijn niet op één hand te tellen. Een makkelijke montage. Naadloze tuinpanelen zonder kieren of spleten. Een uiterst robuuste kwaliteit, ook bij slecht weer. Een exclusieve uitstraling en topkwaliteit. Een ecologisch verantwoord productieproces. En 25 jaar garantie tegen houtrot en houtborende insecten!

 

Maar het meest unieke aan ons houten geluidsscherm is ongetwijfeld het geluiddempend vermogen dankzij bijzonder materiaal in de kern van het paneel: 50% minder geluid is het resultaat. Geluidsoverlast door een directe geluidsbron wordt zo onherroepelijk de kop ingedrukt!

Akoestische tuinpanelen met resultaat

Praktisch kan ook mooi zijn. De geluiddempende tuinpanelen van SonoMuro zijn solide akoestische tuinomheiningen met traditionele look. Ons doelgerichte featherboard geluidsscherm met licht overlappende planken is zo’n voorbeeld: uiterst geraffineerd en bijzonder mooi om naar te kijken!

 

Totale privacy, puur relaxen en een robuuste omheining in één vingerknip: de geluiddempende tuinpanelen van SonoMuro voldoen aan al deze verwachtingen. Benieuwd naar onze betaalbare prijzen? Vraag dan hier uw offerte aan en overtuig uzelf van de gigantische meerwaarde!

Sono Muro, Geluiddempende Omheiningen, Antwerpen